Find din region   Kontakt  
H.K.H. Prinsesse Benedikte åbner senioridrætscenter i Dianalund
08.05.2018

Der var flot royalt besøg, da DAI og DGI idrætscertificerede det 14. plejecenter i Danmark. Prinsesse Benedikte stod for åbningen, hvor hun roste initiativet og håbede, at flere plejecentre vil gå samme vej.

  
Kolding satser på senioridrætten
16.05.2017


Kolding Kommunes projekt 60+ Frisk skal få 20% flere seniorer til at være fysisk aktiv. DAI bidrager til at gøre flere seniorer aktive i kommunen.
  
Aabenraa vil i senioridrættens superliga
05.04.2017


En netop underskrevet aftale mellem Aabenraa Kommune og DGI, DIF og DAI sikrer, at
der de næste to år kommer fuldt fokus på at få flere seniorer i gang med fysisk aktivitet. Det er en del af det nye Bevæg dig for livet - Senior, hvor Aabenraa er den første kommune i Sønderjylland, som er gået med. DAI var repræsenteret ved Jørn Tang fra Region Syddanmark, som underskrev den nye aftale.
  
DAI indgår historisk aftale om senioridræt
10.01.2017

Aarhus skal være med helt forrest i fremtidens senioridræt. DAI indgår derfor i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund og DGI et historisk samarbejde, hvor organisationerne går sammen om, at få flere ældre til at bevæge sig. Bevæg Dig for Livet – Senior, hedder projektet og i dag blev en samarbejdsaftale underskrevet af repræsentanter fra Aarhus kommune, DAI og DGI.

Regionsformand for DAI Midtjylland og udvalgsformand for senioridrætten i Aarhus, Aase Klitte Holmgren, underskrev aftalen på vegne af DAI/DIF og udtaler i den sammenhæng; ”jeg glæder sig til at kunne sætte en ekstra motor på arbejdet for senioridrætsforeningerne, så vi kan støtte dem i det fremragende stykke arbejde, de hver dag laver ude lokalt”.

Rådmanden for Sundhed og Omsorg, Jette Skive, siger endvidere; ”heldigvis stiger levealderen i disse år. Vi skal dog ikke bare have et langt liv, men også et godt liv. Ved at dyrke motion og idræt i foreninger kommer vi i bedre fysisk form og bliver en del af et fælleskab”.

Bevæg dig for livet – Senior og Aarhus Kommune, har den målsætning at antallet af seniorer i de aarhusianske idrætsforeninger være øget med 15 % inden midten af 2019.

Det vil i løbet af foråret blive indkaldt til stormøde med alle senioridrætsforeninger i Aarhus.

  
Senior Camp 2016 i Nordjylland
03.03.2016DAIs Senioridrætsudvalg afvikler den 9. - 10. august en Senior Camp i smukke omgivelser i det nordjyske. Indkvartering vil ske på Hotel Comwell Sport beliggende i Rebild Bakker og selve aktiviteterne vil foregå i og omkring Skørping Idrætscenter. Arrangementet byder på en masse forskellige aktivitetsmuligheder bl.a., workshops med cross boule, bueskydning, krolf, de 5 tipetanere, vandretur i Rebild Bakker med guide, Senior Camp Open i krolf og naturmotion.
Et utroligt spændende program for alle seniorer og et arrangement du ikke vil undvære.
  
Sjællands første senioridrætscenter åbner
17.09.2015

Der kommer flere og flere ældre i Danmark i de kommende år, og det er med til at sætte sundhedsudgifterne under pres. Men nye senioridrætscentre skal sørge for, at flere danskere får en sundere og sjovere alderdom.

  
Danmarks første senioridrætscenter er åbnet i Kolding
30.04.2015

Der var fuld gang i den da landets første senioridrætscenter åbnede i Kolding. Over 100 mennesker var mødt op på dagen, hvor Munkensdam Plejecenter blev officielt anerkendt for at tilbyde aktiviteter til at holde sig i gang hele livet. 

  
24.05.2018 Senior Cykel Camp i Svendborg (Tilmeldingsfrist 11. maj)
27.05.2018 Bowling - Finale i HDC turnering
29.05.2018 Møde i forbundsledelsen
02.06.2018 Bowling - Regionsmesterskab - hold
03.06.2018 Bowling - Regionsmesterskab - individuel turnering
07.06.2018 La Vuelta på Vestegnen - Cykelløb
16.06.2018 DAIs frivillig-dag (Tilmeldingsfrist 1. juni)
29.08.2018 SeniorCamp 2018 (Tilmeldingsfrist 30. maj)
Navn:
E-mail: