Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
DAI ansætter to nye idrætskonsulenter  
Offentliggjort: 08.12.2017

DAI har netop ansat to nye idrætskonsulenter, som begge kommer til at have base i Jylland. Jesper Nielsen er ny idrætskonsulent i Idræt for Sindet og ved siden af træner i amerikansk fodbold på højeste niveau. Andreas Thiesson skal som idrætskonsulent styrke DAI i Region Syddanmark og har selv foreningserfaring som udøver, træner og i bestyrelsesarbejde.

Begge er startet d. 4. december, og skal fremover udvikle eksisterende og skabe nye foreninger i henholdsvis Region Syddanmark og inden for Idræt for Sindet.

Jesper Nielsen overtager efter idrætskonsulent Kirsten Holmer, som stopper i DAI med udgangen af december. Han kommer til at have base i Aarhus, hvorfra han bl.a. skal dække Idræt for Sindets foreninger og aktiviteter i Jylland.

Hvad er din baggrund?

Jeg er uddannet Cand.scient. i Sports Science (idræt) på Aarhus Universitet med speciale i motionsfodbold. Jeg har arbejdet i mange forskellige idræts- og sportslige sammenhænge gennem hele min studietid hos blandt andet DGI, ESAA, DAFF og KerneSund. Jeg bor i Aarhus, hvor jeg i min fritid er træner for Aarhus Tigers Nationalliga hold. Jeg er idrætsnørd, som elsker alle slags idræt lige fra 11-mands fodbold til krolf.

Hvad ser du frem til i DAI?

Jeg ser frem til at arbejde med idrættens fantastiske frivillige og deltagere og se idrættens mange positive effekter folde sig ud. Jeg glæder mig til at være med til at sætte især Idræt for Sindet på dagsordenen og give så mange som muligt mulighed for at få glæde af de gode ting idrætten kan.

Hvordan vil du gøre en forskel?

Jeg medbringer en kæmpe portion energi og erfaring fra det praktiske arbejde som instruktør og træner. Derudover har jeg en stærk faglig baggrund med fokus på især naturvidenskaben og forskning, som bidrager til at DAI og IFS området altid har dette for øje og tilbyder vore medlemmer støtte af høj kvalitet.

 

Andreas Thiesson skal løfte DAI’s tilstedeværelse i Region Syddanmark, som har haft nogle udfordringer. Han får base i Odense.

Hvad er din baggrund?

Min uddannelsesmæssige baggrund er Cand.scient. i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Erhvervsmæssigt har jeg igennem tiden haft forskellige undervisnings- og konsulentfunktioner inden for idrætsverden. Jeg har derudover haft en periode på tre år som selvstændig, hvor vi arbejdede med at integrere bevægelse meningsfuldt i danske og tyske folkeskoler. Jeg kommer dog fra en stilling som drifts- og udviklingschef i en privat virksomhed, hvor vi arbejdede inden for beskæftigelsesområdet både inden for den private og offentlige sektor.

Privat har jeg altid været meget foreningsaktiv, både på udøver-, træner- og bestyrelsesniveau. Jeg har derfor oplevet på egen krop hvilke interesser, udfordringer, glæder mv. vi har i foreningslivet. Dette, tror jeg, bliver vigtigt i min nye rolle som Idrætskonsulent.

Hvad ser du frem til i DAI?

Først og fremmest glæder jeg mig bare helt vildt til at arbejde indenfor det idrætsfaglige felt igen, det har jeg savnet. Men jeg ser særligt frem til at møde og samarbejde med menneskerne bag foreningerne, hvor jeg forhåbentligt kan bidrage til at iværksætte en masse meningsfulde aktiviteter.

Hvordan vil du gøre en forskel?

Jeg tror, at et af nøgleordene for mig bliver at lytte til foreningernes behov samt den enkelte målgruppes interesse. Herefter kan jeg forhåbentligt være med til at realisere foreningens interesser og ønsker, hvilket gerne skulle skabe en udvikling i de enkelte foreninger. Jeg håber derudover, at jeg kan være med til at skabe nogle nye idrætstilbud, der kan skabe glæde for en masse mennesker.

  
24.11.2018 Senioridræt - 3 trin rabat om fødder
25.11.2018 Tur til Playitas
25.11.2018 Bowling - stævne 3
26.11.2018 Førstehjælpskursus for frivillige idrætsinstruktører (Frist 20. nov. )
27.11.2018 Møde i forbundsledelsen
03.12.2018 Fodboldmøde - region Hovedstaden
26.11.2018 Førstehjælpskursus for frivillige idrætsinstruktører (Frist 20. nov. )
15.01.2019 Fysisk Aktivitetskonsulent uddannelse Januar 2019 (Tilm. frist 1. december)
Navn:
E-mail: