Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Årets DAI’er er fundet: Det ligger i mit DNA  
Offentliggjort: 12.06.2018

Allan Hansen fra IF32 Motion og Trivsel i Glostrup er netop blevet kåret til årets frivillige i DAI. Det var forbundsformand Peer Huniche som overraskede ham til tirsdagstræningen med blomster, diplom og en stor check til foreningen.

Der var flotte ord med på vejen da prisen som årets frivillige i DAI for tredje år skulle uddeles. Vinderen blev Allan Hansen, som har været med i DAI siden sin ungdom, og nu er frivillige i ikke bare én, men flere DAI-foreninger, og med i Regions Hovedstadens Seniorudvalg, det landsdækkende cykeludvalg og kritisk revisorsuppleant i forbundet.

”Du har frivillighed som hjerteblod og giver så meget af det i dit lederskab. Du har været medlem af DAI i en menneskealder. Du har det DNA, som man skal have når man er medlem af en idrætsforening og de værdier det står for. Du er med til at give gode oplevelser både her og andre steder”, siger forbundsformand i DAI Peer Huniche.

Allan Hansen var midt i gymnastiktræningen, da han fik prisen overrakt til klapsalver i hele salen.

”Det var en fantastisk overraskelse – det kom helt uventet, det var ikke til at forstå. Jeg er selvfølgelig meget glad for at få den, men jeg ved ikke hvorfor det skulle være mig – det jeg går og laver er jo ikke noget særligt – det er bare en del af mit DNA, at give noget videre for det man selv har fået”, siger Allan Hansen.

Der var seks indstillede til årets pris – og Allan Hansen var indstillet af medlemmer I sin forening IF32 Motion og Trivsel.

”Det betyder meget for mig. Det er rigtig flot at nogle har øje for det andre laver. Det er jeg meget overrasket over og meget rørt over,”

Udover æren, diplomet og blomsterne var der også en check på 2.500 kr. til foreningen.

”Frivilligheden er et vigtigt aktiv i DAI og vores foreningsliv. De frivillige synes ikke, at de gør noget særligt, og de forventer ikke at få noget tilbage. Men de gør en stor forskel og er drevet af glæden,” siger Peer Huniche.

  
25.05.2019 Bowling - region-/landsmesterskab for hold
26.05.2019 Bowling - region-/landsmesterskab individuelt
30.05.2019 Krolf on Tour - Ertebølle Strand Camping
01.06.2019 Bowling - finale i handicapturnering
06.06.2019 Klarup Open
09.06.2019 DAI Tennis - Pinseturnering 2019
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: