Find din region   Kontakt  
Viser nyheder fra : Fodbold
Københavns mest rutinerede fodboldspillere har fået deres egen turnering
Offentliggjort: 10.04.2017

En helt ny turnering kun for fodboldspillere fra 55 år og op har netop set dagens lys i Valby. Det er blevet lidt hårdere at være med, men tonen er den samme som i ungdomsårene.

”Kig nu på snørebåndene Allan”, råbes der i kor fra sidelinjen, da bolden bliver høvlet lidt vel rigeligt over mål på Bane 42 på Valby Idrætspark. Og det med at kigge på snørebåndene kan smutte for selv den mest rutinerede spiller. Vi er nemlig i gang med første runde af den helt nye supermasterfodboldturnering i Dansk Arbejder Idrætsforbund, hvor alle 55+ år er velkomne.

”Det er sindssygt hårdt, men jeg er super glad for, at rækken er kommet. Jeg har spillet på holdet siden 1980 - grundstammen er fra den tid, så vi ved lige præcis, hvad de forskellige kan og især ikke kan”, fortæller Allan Holmes på 63 år fra klubben Fox United, som får luft på sidelinjen.

Turneringen består i år af seks hold, som spiller mod hinanden tre gange. Alle kampene i hver runde spilles samtidigt på baner ved siden af hinanden, fordi det sociale aspekt også er en meget vigtig del af den nye turnering.

”Vi vil skabe et socialt samvær blandt gamle og nye spillere. Der er mange i vores alder, som har brug for et forpligtende fællesskab for at komme ud af døren, når det fx er koldt som i dag. I dag er der fælles aftensmad, hvor 65 spillere har meldt sig til, det synes jeg er flot, vi gør det samme på turneringens sidste dag”, siger formanden for DAI’s fodboldafdeling Jan Ludvigsen.

Også ude i de enkelte foreninger bliver det sociale vægtet højt.

”Vi har en meget hyggelig klub, hvor det sociale betyder meget, og vi holder fester. Vi kunne måske holde nogle flere fester, men konerne er ikke sådan...” siger Jens Nielsen fra Trianglen Boldklub.

Flere af spillerne har spillet mod hinanden mange gange igennem årene, eller som en af dem udtrykker det: ”Vi har spillet mod hinanden siden Tysken forlod landet”. I foreningen De Udsøgte Superveteraners Klub, også kaldet DUSK, har de før sæsonen sat sig nogle klare mål.

”Vores mål er at blive i rækken og ikke rykke ned. Og næste år spiller vi for at komme ud i Europa,” siger Michael Andersen på 59 år med et grin, velvidende ingen af de to scenarier er mulige.

Og de mere eller mindre kløgtige kommentarer vælter frem både under kampene og især efter, da status skal gøres op i omklædningsrummet.

”Når man spiller fodbold, så er man 12 år fra øjenbrynene og opefter, desværre ikke nedefter”, forklarer Michael Olesen fra Fox United om tonen.

Målet er, at det på lidt længere sigt skal være 12 hold med i turneringen, som er en del af DAI’s fællesskab med ca. 12.000 andre fodboldspillere.

Tæt pokalfinale med gang i den
Offentliggjort: 21.10.2016


Der var masser af gang i den, da FC Saget og FK København torsdag d. 20. oktober tørnede sammen i pokalfinalen i fodbold i København. Efter en tæt kamp, løb FC Saget med sejren på 3-2, se flere stemningsbilleder fra kampen her.
Tuzla Spor vandt dramatisk futsal-pokalfinale
Offentliggjort: 29.02.2016

Pokalfinalen i årets futsal turnering i Region Hovedstaden blev et sandt drama. Der måtte både forlænget spilletid og straffespark til at finde vinderen - og du kan se højdepunkterne fra kampen på dette link til facebook.

Arbejdernes Landsbank havde doneret to flotte checks til de to finalehold, som de fik overraskt efter kampen.

19.01.2018 Senioridrætsudvalget - Region Midtjylland
01.02.2018 Årsmøde - Senioridrætsudvalget, Region Midtjylland
02.02.2018 Inspirationskursus til Stolegymnastik - Februar 2018 - Brøndby
03.02.2018 Indekrolf 2018 Prøvestævne
04.02.2018 Stævne 6 Bowling Action House Løkken
06.02.2018 Møde i forbundsledelsen
02.02.2018 Inspirationskursus til Stolegymnastik - Februar 2018 - Brøndby
08.03.2018 Friluftsliv med fokus på teambuildingsaktiviteter og øvelser
08.03.2018 Aqua Corestability og leg (Tilmeld. frist 25. feb.)
12.03.2018 IFS Instruktøruddannelse - Trin 1 - Marts 2018 (Tilm. frist 1. marts)
Navn:
E-mail: